dilluns, 1 de desembre del 2008

Participa, AGENDA 21, hui a les 20h. Llar dels Jubilats.


El procés de l’Agenda 21 té per objectiu integrar les preocupacions relatives al medi ambient i al desenvolupament per aconseguir una major protecció i gestió dels ecosistemes, un futur més pròsper i una major qualitat de vida a través d’abordar els problemes que el municipi pateix avui i de preparar-nos per als propers desafiaments.
Les estratègies, plans, polítiques i processos que les autoritats locals han de desenvolupar al nostre municipi necessiten de la vostra participació i del consens de tota la ciutadania simatera. La vostra participació resulta fonamental en la consecució dels objectius de l’Agenda 21.
Amb l’objectiu d’informar-vos del procés a seguir en la implantació de l’Agenda 21 a Simat de la Valldigna, el dijous 4 de desembre celebrarem la primera sessió informativa de l’Agenda 21, en aquesta explicarem les diferents fases del procés i s’arreplegarà informació sobre la visió que té la ciutadania simatera del seu municipi i de diverses qüestions de caire mediambiental, social i econòmic.

La reunió es realitzarà dijous 4 de desembre a la Llar dels Jubilats, a les 20 h.

Vine i participa!!
AJUNTAMENT DE SIMAT
REGIDORIA DE MEDI AMBIENT I SOSTENIBILITAT.
Departament de Comunicació.