dilluns, 22 de desembre del 2008

COETER II subcampió Nacional de Raspall.



El simater COETER II (Paco Luis Brines), es va proclamar ahir subcampió del torneig Individual BANCAIXA de Raspall, trofeu Nacional i més important d´aquesta modalitat de pilota.

Malauradament no es va poder fer amb el triomf davant d´un Waldo que ahir demostrà perquè és el nº1 actual del Raspall, tot i que el resultat final (25 x 5) no va reflectir per res el joc de COETER II, que va donar molta, molta feina a Waldo. El primer joc va ser determinant per al futur de la partida, ja que COETER va arribar a estar VAL x 15, i el jugador d´Oliva encara va capgirar el joc.

El Trinquet de Bellreguard va presentar un "ple" fins la bandera, amb una majoria de públic de Simat, encapçalada la representació institucional pel Tinent d´Alcalde Joan Serra, i el Regidor d´Esports Juli Ibáñez, que van acompanyar les autoritats d´Oliva, així com els representants de la Federació Valenciana de Pilota.
Des de l´Ajuntament de Simat, i en nom de tot el poble li donem l´enhorabona a COETER II, perquè arribar a jugar 2 finals en 3 anys, no està a l´abast de tothom, només està reservat per als més grans, i a COETER encara li queden moltes finals per jugar i guanyar, ÀNIM!