dimarts, 11 de novembre del 2008

Contactes pCONTACTES AMB SANTES CREUS PER ENFORTIR ELS LLIGAMS DE LA RUTA DEL CÍSTER.


COMUNICAT DE PREMSA
SIMAT INICIA ELS CONTACTES AMB CATALUNYA PER ENFORTIR ELS LLIGAMS DE LA RUTA DEL CÍSTER A NIVELL TURÍSTIC, CULTURAL I COMERCIAL.

L´equip de Govern de l´Ajuntament de Simat, es va reunir diumenge al Monestir de Santes Creus, aprofitant l´inauguració d´una exposició fotogràfica de la història de Santes Creus, amb els Delegats de Turisme i de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Angel Xifre i Adam Manyé, respectivament, amb el Director del Museu Històric de Catalunya, Agustí Alcoberro així com amb l´Alcalde d´Aiguamúrcia, Josep Jesús Escoda, localitat que alberga el Monestir de Santes Creus.
L´encontre ha estat qualificat per l´Alcalde de Simat, Eladi Mainar, de molt profitós i amb un gran contigut de cara a les accions conjuntes que es poden realitzar a mig i llarg termini, tant per a Santes Creus i el seus voltants com per a La Valldigna, a nivell turístic, cultural i comercial.
El foment i l´explotació de l´entorn del Monestir de La Valldigna és d´un potencial encara desconegut, i suposarà un enfortiment de les rel•lacions entre les poblacions que alberguen els monuments de l´Antiga Ruta del Císter, molt positives per al futur del nostre poble a nivell turístic, cultural i comercial.
Des de l´Ajuntament de Simat, volem agraïr públicament tot el suport incondicional que ens han oferit des del Departament de Turisme i Cultura de la Generalitat de Catalunya a terres de Tarragona, així com del Museu Històric Nacional de Catalunya i la seua predisposició a treballar conjuntament. Ja s´ha acordat un proper encontre, ara però, a Simat de la Valldigna.

AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA
Departament de Comunicació.
premsa@simat.cat

Simat de la Valldigna, 11 de novembre del 2008.