dilluns, 24 de novembre del 2008

Arranca l´Individual de Raspall Bancaixa, amb els simaters COETER II i SALVA.


Demà dimarts comença el Campionat Individual de Raspall Bancaixa, amb la participació de dos pilotaris professionals de Simat, Salva i Coeter II.
Salva, enceta demà el campionat al Trinquet d´Oliva, a les 16:30 h. contra Ricart, de Castelló de la Ribera.
Coeter II, que ja ha guanyat aquest campionat, s´enfrontarà divendres a les 16:30h. i al Trinquet de Bellreguard a Raül de Benigànim.
Desitgem tota la sort als nostres esportistes, representants màxims de l´esport professional de Simat.

QUEDA CONFIGURAT L'INDIVIDUAL BANCAIXA DE RASPALL (notícia de http://www.pilotavalenciana.com/) Dimarts que ve començarà en el trinquet d’Oliva el XXIII Campionat Individual Bancaixa de raspall, torneig que determina qui és el número u d’esta modalitat de la pilota valenciana.
En el present exercici participaran cinc professionals consagrats, açò és, Waldo, Armando, Coeter II, Juan Carlos i Salva, i altres tants aspirants a figura, concretament Raúl de Benigànim, Josep de Xeraco, Moncho de Manuel Punxa de Piles i Ricard de Villanueva de Castellón, que són els supervivents del campionat en categoria sub23 que es disputa des de fa setmanes.
No obstant això, i a pesar que està confirmada la presència d’estos jóvens pilotaris, encara falta per dilucidar contra quin professional hauran d’enfrontar-se en la fase prèvia del torneig. Per a conéixer els emparellaments caldrà esperar que concloga el campionat sub23, que finalitzarà diumenge que ve a Bellreguard.
La present edició de l’Individual Bancaixa de raspall completarà en primer lloc una fase prèvia composta per quatre eliminatòries. Estes partides es desenvoluparan entre els dies 25 i 30 del present mes de novembre. Posteriorment, els pilotaris vencedors d’estes partides completaran altres dos encontres, en este cas per a determinar qui accedix a les semifinals, ronda en què esperaran els finalistes de l’edició anterior, Waldo i Armando. La final tindrà lloc el pròxim dia 20 de desembre a Bellreguard.