dijous, 20 de novembre del 2008

La Regidoria de Medi Ambient felicita la tascal del Voluntariat Mediambiental.


La Regidoria de Medi Ambient felicita els voluntaris del Voluntariat Ambiental


La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Simat ha dut a terme aquest estiu el projecte de Voluntariat Mediambiental de Prevenció d’Incendis Forestals.
S’han realitzat tasques de vigilància preventiva contra incendis forestals, senyalització de sendes i neteja de deixalles a la muntanya, alhora que s’ha informat la població contribuint a difondre una visió més respectuosa de la natura.
El regidor de Medi Ambient, Joan Serra i Folguerà, en el sopar de finalització del Voluntariat Mediambiental 2008 que es va celebrar el passat mes d’octubre a Benifairó, va fer entrega d'uns diplomes commemoratius a tot el voluntariat i va agraïr la seua voluntat en dur a terme aquesta tasca, encoratjant tota la gent per seguir participant el pròxim any en aquest projecte tant important per la preservació dels nostre territori. Al mateix temps, va lamentar els dos incendis d'aquest estiu al terme de Simat, que segons va dir: si ens donem compte, han sigut en horari on no s'estaven ralitzant les tasques de vigilància. Per tot això, finalment valorava molt positivament el que s'haguera realitzat aquest voluntariat.
Ajuntament de Simat de la Valldigna.
Regidoria de Medi Ambient.
Departament de Comunicació.
agricultura@simat.cat