dilluns, 12 de gener del 2009

Olegario Alario, campió de la seua categoria a la Pujada al Moncabrer

Este passat cap de setmana el els membres del Grup Muntanya Valldigna, han participat en les diverses activitats, dins dels distints camps que actua l'entitat valldignenca les seues respectives seccions, el dissabte organitzaren la pujada al pic del Moncabrer d'1.390 m d'altitud, l´itinerari es va realitzar des de la població d'Agres, en tot el recorregut de l'excursió els muntanyencs la van realitzar per terreny nevat, amb nombroses plaques de gel que feren l'ascensió molt més interessant i espectacular:ITINERARI: Agres - Pic Moncabrer - Agres RECORREGUT. 18 Km DESNIVELL: 667 m. /Cota mínima: 723m. Cota màxima: 1.390m.Agres ... 723 m. Pic Moncabrer ... 1,390 m.
Els corredors de la Valldigna que van participar, van finalitzar amb èxit dita prova, destacant la participació del corredor de la Valldigna Olegario Alario Peig que finalitzà la prova primer de la seua categoria i octau de la classificació general. Els altres corredors valldignencs van ser: Vicente Emilio Andres, Julià Company Fenollar, Juan Jose Gascó Magraner, Jesús Palomares Gómez, Emilio González Muñoz, Cristià Vercher Estruch, Ruben Vercher Estruch, José Vidal Fayos
L'equip de corredors de carreres de Muntanya Mancomunitat, de la Valldigna del Grup Muntanya Valldigna, han participat en la Carrera de Muntanya del “Quilòmetre Vertical Gandia, VIII Ascensió al Mondúber” el diumenge 11 de gener del 2009, va eixir des de Beniopa a Gandia, el recorregut que van realitzar els corredors tot en ascens fins al cim del Mondúber de 841 metres amb un desnivell acumulat d'1.050 metres, va ser mes tècnic que en edicions anteriors, la prova va ser molt dura, a esta dificultat es va afegir el mal temps, boira, pluja, pedra i tot el recorregut es va fer amb molt de fang que hi havia durant els 14,7 quilòmetres de la carrera.
+ info a: Valldigna Digital