dilluns, 13 d’octubre del 2008

Nota de premsa, actes 9 d´octubre.


La Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Simat de la Valldigna, va inaugurar amb motiu dels actes de la Diada del 9 d´octubre, 3 exposicions que estaran obertes al públic fins el proper divendres 17. La primera d´elles es va inaugurar a l´antiga Mesquita de La Xara, dins del cicle cultural “Tardor a La Xara”. L´artista de Cocentaina, Maria Belda exposa la seua obra “Camins d´Aigua” al meravellós entorn de La Xara. L´exposició “In Memoriam” de l´artista benifaironer Toni Álvarez i Ten va ser la segona a inaugurar-se, a l´Almàssera del Monestir de La Valldigna. La tercera i última de les exposicions es va inaugurar al Refectori del Monestir, a càrrec de l´artista simatera Núria Escrivà i Mansanet, que exposa al seu poble per primera vegada. La jornada del dia anterior al 9 d´octubre va concloure amb el concert del cantautor torrentí Pau Alabajos, a l´Església del Monestir, i dins del cicle que organitza la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Simat, “Cantautors al Monestir”.
A causa de la pluja,a la Diada del 9 d´octubre, només es va poder cel•lebrar l´acte Institucional a l´Ajuntament, amb l´entrega dels premis de dibuix escolar “9 d´octubre”, i la lectura a càrrec del mestre Rafael Mogort, del manifest homenatge a la Senyera quatribarrada, l´acte va acabar amb els sòns de “La Muixaranga”, amenitzada pels dolçainers de Simat i Benifairó.
La Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Simat agraïx a tota la població la participació massiva a tots els actes organitzats.
Simat de la Valldigna, 13 d´octubre del 2008.